
       
 

Kowloon Park Fitness Trail Tender _ Q&A ( after tender briefing session) 

   
 Question  JCDISI's Response 
1 Refer to the attached "Schedule and Offer" please kindly 

advise if we have to  
include fee for fitness facilities products at this tender 
submission stage, thanks. 
  

Please note that it is not necessary to include fee for 
fitness facilities products at this stage.  

2 May I refer to paras. 14 and 17 of the tender specifications 
document, regarding the requirement on the design of the 
facilities and its actual production.  Para. 14 set out that the 
actual production of the technology and the product is not 
necessary, whilst para. 17 indicates the qualification of the 
consultancy team that has to be ‘qualified’ in technology 
application. 
 
Grateful for indication on whether the requirement of IoT 
experitise is a must for the consultancy team or could be 
optional at this design stage as the IT application of the 
facilities can be further developed at a later stage after the 
consultancy design stage. 
  

Thank you for your interest in our Design Consultancy Study. 
 
Requirement of IoT knowledge in the team is optional at this stage. You 
just need to demonstrate that you have the bandwidth to understand 
and achieve the objectives of this R+D led action research and project. 
Nonetheless, you should tell us your initial thoughts on the sort of IoT 
and Technology that you would like to integrate in the proposal to 
promote IG play, wellness management and any other objectives 
identified in the tender and highlight how you intend to seek these 
specialist input to develop your proposed scheme. 

3 As mentioned in the brieifing, we would like to request the 
CAD file of Kowloon Park. 
 
We would also like to check if the documents mentioned in 
the Tender Briefing para. 19 (p.5)  is available for sharing at 
this stage? 

Please see this for the link of tender briefing ppt and the CAD files: 
https://drive.google.com/drive/folders/1r8qcOSiJ86zfxkPE6B01QjEGnGo
Ufkug?usp=sharing 
 
As item ii and iv is not in the public domain, we are not at liberty to share 
it with tenderers at this stage. For item i and iii please refer to the 
Appendix B of the tender document and the useful resources page in 
tender briefing ppt pg 40. 



       
 

4 Regarding para. 19 of the tender specification, wonder if the 
information (i) to (iv) of the Panel’s observations and 
suggestions, LCSD’s Tech Unit’s comments, etc. are made 
available for our information at this stage, or only after the 
tender is granted to the consultancy team.  If for the earlier, 
possibly to send them to us for information?  Otherwise if it 
is the latter, no worries.  Thanks a lot.  

As item ii and iv is not in the public domain, we are not at liberty to share 
it with tenderers at this stage. For item i and iii please refer to the 
Appendix B of the tender document and the useful resources page in 
tender briefing ppt pg 40. 

5 Please see our request for the below documents for our 
reference:  
 
  

As item ii and iv is not in the public domain, we are not at liberty to share 
it with tenderers at this stage. For item i and iii please refer to the 
Appendix B of the tender document and the useful resources page in 
tender briefing ppt pg 40. 

6 Do the tenderers need to provide a quote to deliver their 
proposed works?  

The tenderers do not need to provide that for the tender assessment. 
They only need to provide a quote for the Proof of Concept Study and the 
associated deliverables as set out in the tender. 

 

 


